Future Women Leaders Fellowship<

Future Women Leaders Fellowship

Motiveert, inspireert en stimuleert jonge talentvolle vrouwen met een diverse achtergrond in België.

ASATT lanceert “Future Women Leaders Fellowship” gesteund door The Coca-Cola Foundation, een uniek programma dat 35 jonge vrouwen tussen 18 en 28 jaar de kans geeft om te leren van de meest inspirerende en invloedrijke vrouwen in België gedurende 12 maanden.

Daarnaast wordt elke fellow ook gekoppeld aan een mentor die hen zal inspireren en begeleiden bij hun persoonlijke en professionele zelfontwikkeling.

Het doel van deze Fellowship is om 35 jonge, ambitieuze vrouwen de mogelijkheid te bieden om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, en bij te leren van de meest invloedrijke vrouwelijke leidinggevende in het Belgische en internationale bedrijfsleven, middenveld, media en politiek.

Fellows zullen deelnemen aan een exclusief programma dat bestaat uit drie verschillende pijlers.

  1. Uitwisselingen en rondetafelgesprekken met toonaangevende vrouwen uit verschillende sectoren.
  2. Workshop- en coachingsessies om hun beroepsvaardigheden en leiderschapscapaciteiten aan te scherpen.
  3. Het programma biedt daarnaast het hele jaar door relevante opportuniteiten – presentaties, mentoren, stages – om hun carrière een impuls te geven en hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Met dit nieuwe fellowship programma willen we specifieke kansen bieden aan jonge vrouwen en de volgende generatie van baanbrekende vrouwen in onze samenleving doen ontstaan.