Round Table met Wouter Torfs<

Round Table met Wouter Torfs

  |   Brussel

Heb jij je altijd al afgevraagd wat er schuilgaat achter het succes van Schoenen Torfs, de Belgische schoenengigant die al meer dan 75 jaar bestaat? 👢 Zet dan dinsdag 21/11 vast in je agenda, want wij organiseren een CEO Round Table met Wouter Torfs, de inspirerende CEO achter Schoenen Torfs, in Brussel!

👉 Het begon allemaal in 1948 in Lier, toen Louis Torfs zijn schoenen op de markt in Mechelen verkocht. Na 1948 richtte hij met zijn echtgenote vier winkels op. Het bedrijf werd in 1986 overgenomen door Wouter Torfs, een lid van de derde generatie.

👉 Schoenen Torfs is niet alleen een pionier in de schoenenindustrie, maar het staat ook bekend om zijn opmerkelijke bedrijfscultuur. Met een sterke focus op klantgerichtheid en het welzijn van medewerkers, is het bedrijf meerdere keren bekroond als “Beste Werkgever van België”. In 2018 ontving Wouter Torfs persoonlijk de Voka Lifetime Achievement Award voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan het bedrijfsleven 🤩.

👉 Tijdens deze CEO Round Table kom jij niet alleen meer te weten over zaken doen en leiderschap, maar ook over het fascinerende levensverhaal en de visie van Wouter Torfs, en de strategie achter het succes van Schoenen Torfs.

Registreer je nu en ontdek de geheimen achter het succes van dit iconische Belgische merk! 🚀