Have A Seat videoserie ASATT & Johnson & Johnson

Have A Seat videoserie ASATT & Johnson & Johnson

We sloegen de handen in elkaar met Johnson & Johnson en zijn de nieuwe videoreeks “Have A Seat” gestart.

Have A Seat is een videoreeks in samenwerking met Janssen Belgium waarin onze ASATT Talenten in gesprek gaan met de medewerkers van The Janssen Pharmaceuticals Company.

Tijdens deze interviewreeks gaan jongeren met diverse achtergronden samen met de medewerkers van Janssen dieper in op het onderwerp diversiteit en hoe dat precies bereikt kan worden binnen organisaties.

Aflevering 1: Kris & Lusine

In de eerste aflevering van Have a Seat gaat Lusine Harutyunyan in gesprek met CEO, Kris Sterkens over haar ambities en het belang van diversiteit en inclusie.

“Diversiteit is uitgenodigd worden voor het feestje, inclusiviteit is uitgenodigd worden om mee te dansen.”

– Kris Sterkens

Aflevering 2: Brahem & Sandhya

In deze aflevering gaat Sandhya Subedi in gesprek met Brahem El Haddioui over het belang van culturele diversiteit binnen Janssen.

“Als gezondheidsbedrijf proberen wij medicatie te maken voor een heel brede groep van mensen. En we hebben vastgesteld: je kunt eigenlijk maar beste geven als uw werknemerspool ook zo divers mogelijk is.”

– Brahem El Haddioui

Aflevering 3: Nina & Nader

In de derde aflevering van Have A Seat gaan ASATT’s jong talent Nader Moussi en Janssen-medewerker Nina Benachour in gesprek over het belang van het gevoel van saamhorigheid op het werk.

“Individuen kunnen verandering veroorzaken, maar grote bedrijven kunnen veel meer bereiken.”

– Nader Moussi